logo



18
Кві
2022

9 квітня 2022 року на філологічному факультеті відбувся профорієнтаційний онлайн-захід «День відкритих дверей»

У заході взяли участь старшокласники з шести ЗЗСО двох областей України: Заліщицької державної гімназії м. Заліщики Тернопільської області, а також опорного закладу освіти «Колінковецький ліцей Топорівської сільської ради», Сокирянської гімназії, Путильської гімназії, Клішковецької гімназії, Вижницької гімназії Чернівецької області.       

         Захід розпочався хвилиною мовчання за загиблими в результаті російсько-української війни.

Декан філологічного факультету, доктор філологічних наук, професор  Борис Іванович Бунчук детально ознайомив присутніх із спеціальностями, за якими факультет проводить підготовку здобувачів вищої освіти.

Заступник декана з наукової роботи, кандидат філологічний наук,  доцент Ярослав Петрович Редьква розповів про міжнародну співпрацю університету, про програми мобільності в рамках Еразмукс+.

 Переваги здобуття вищої освіти саме на філологічному факультеті розлого окреслили завідувачка кафедри сучасної української мови, доктор філологічних наук, професор Світлана Тарасівна Шабат-Савка та доктор філософських наук Олександр Євгенович Бродецький.        

Голова студентського парламенту Анастасія Савчук розповіла про органи студентського самоврядування, про студентське життя в умовах пандемії та російської агресії проти України.  

Наприкінці зустрічі охочі ставили запитання до керівництва факультету.

Дистанційний формат не завадив створити приємну атмосферу спілкування, що в воєнних умовах особливо важливо. Завершився захід запевненням керівництва факультету в неодмінній перемозі, яку з кожним днем наближають Збройні Сили України. Все буде УКРАЇНА!

Залишити коментар

*

captcha *