logo



28
Бер
2022

Знання молодих чернівецьких культурологів – в живому досвіді практики

Попри буремний час навчальні заходи в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, і, зокрема, на кафедрі філософії та культурології філологічного факультету, повноцінно тривають.

Ось і сьогодні культурологи 4 курсу, які за кілька місяців стануть випускниками бакалаврату, успішно захистили практикум зі спеціальності.

Здобували культурологічно-експертні та культурно-організаційні практичні навички вони на таких базах: у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту (Олександр Бабкин); відділі туризму та культури Снятинської міської ради Івано-Франківської області (Христина Завитик); Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей (Наталія Шакірова).

Інтелектуальний культурологічний базис, аналітичні зусилля практикантів, їхнє прагнення сприяти модернізації життя установ і закладів культури забезпечили обопільну користь: самі студенти апробували свої знання й ідеї в живому горнилі професії, а працівники культурної сфери пересвідчилися в дієвих творчих можливостях сучасної культурології та молодих чернівецьких культурологів.

Керувала практикою докторка філософських наук, професорка Марія Чікарькова. В комісії із захисту поряд із нею працювала докторка філософських наук, доцентка Ірина Горохолінська.

Вітаємо практикантів!

Залишити коментар

*

captcha *