logo



25
Жов
2021

18 жовтня 2021 року доцент кафедри філософії та культурології Тетяна Медіна взяла участь у Міжнародному науковому вебінарі «Gender and Science.

18 жовтня 2021 року доцент кафедри філософії та культурології Тетяна Медіна взяла участь у Міжнародному науковому вебінарі «Gender and Science. Women in the Academic Space», який організували у межах проєкту «Коли наука – ЖІНКА», в яких взяли участь науковці з Польщі та Індії.

Виконавцем проєкту є Українська асоціація дослідників освіти разом із Познанським університетом імені Адама Міцкевича (Польща) за підтримки Університету Дофіна (Франція). Українську асоціацію дослідників освіти у проєкті представляють делегатки університетів із різних регіонів України: Тетяна Медіна (Чернівці), Людмила Загоруйко (Київ), Тетяна Лісова (Ніжин), Світлана Щудло (Дрогобич) і Оксана Заболотна (Умань).

У центрі уваги учасників були результати дослідницького проєкту про гендерну рівність у STEM-науках. Під час вебінару Людмила Загоруйко (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) та Тетяна Медіна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича) презентували доповідь «На шляху кар’єри в STEM: хто і що впливає на траєкторію?»

Залишити коментар

*

captcha *