logo



29
Чер
2021

Зустріч з майбутніми вступниками

Минулого тижня (22.06.2021 р.) на кафедрі румунської та класичної філології філологічного факультету ЧНУ відбулась зустріч викладачів кафедри з майбутніми вступниками та їхніми батьками. Під час зустрічі абітурієнти дізнались про правила вступу до ЧНУ в цьому навчальному році, про напрямки навчального процесу кафедри, про умови проживання в гуртожитках, а також про можливості, які відкриваються для студентів кафедри румунської та класичної філології.

Завідувачка кафедри, доц. Паладян К.І., проінформувала майбутніх вступників про співпрацю з румунськими закладами вищої освіти, про академічну мобільність студентів, про можливості участі у стипендіальній програмі обміну ERASMUS +. Проф. Бостан Л.О. ознайомила абітурієнтів з історією заснування університету і кафедри румунської та класичної філології, розповіла про видатних вчених (як про працівників кафедри, так і про відомих її випускників).

Цей захід став особливо важливим для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя. Після зустрічі всі присутні переконливо зголосилися обрати спеціальність «Середня освіта (Румунська мова та література)».

Залишити коментар

*

captcha *