logo



24
Чер
2021

Зустріч з випускниками!

21 червня 2021 року відбулась зустріч викладачів кафедри румунської та класичної філології з колишніми колегами та студентами різних років випуску. Нагодою для такої чудової зустрічі стала презентація книги ветерана кафедри, доцента Попеску Ілля Васильовича, «Людина – це чудо з чудес». Метафорична назва книги викликала чимало спогадів про хвилюючі миті студентства, про буремні роки юності, про різні історії, які ми так бережемо у пам’яті.

На зустрічі були Драгош Олару 1978 року випуску, Микола Гавка – 1984, Василь Реуц – 1986, Фелічія Тома – 1987, Микола Шапке – 1990, Василь і Анна Бику – 1991, Лілія Говорнян – 1994, Крістінія Паладян – 1998. Вони розповіли про свій життєвий досвід, про свої досягнення та здобутки, цікавились особливостями сучасного навчання. Також було висловлено низьку побажань щодо вдосконалення навчально-освітніх програм, за якими кафедра здійснює підготовку студентів.

Зустріч пройшла у теплій і невимушеній атмосфері. Наприкінці, випускники відмітили, що вони пишаються рідною Alma Mater!

Залишити коментар

*

captcha *