logo



08
Кві
2021

Студент Чернівецького університету Антон Попаденко – переможець всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософії. Гідно виступив у фіналі й студент Олександр Ярема

Радісний успіх чернівецьких студентів-філософів на загальнодержавному рівні – Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з філософії, що завершився 7 квітня! За результатами подвійного «сліпого» рецензування розвідки та участі в конференції-захисті найвищий рівень відзнаки на цьому конкурсі – диплом першого ступеня – отримав Антон Попаденко (студент-філософ 4 курсу). Він  розділив перше місце ще з однією учасницею конкурсу. Науковий керівник дослідження Антона Попаденка – Олександр Бродецький, доктор філософських наук, доцент кафедри філософії та культурології. Тема роботи чернівецького переможця конкурсу – «Евристика ідеї субстанції в діалозі епох: метафізика Аристотеля, Декарта та Спінози».

Ще один учасник від кафедри філософії та культурології нашого університету – студент-філософ 3 курсу Олександр Ярема також пройшов у фінал і гідно виступив в ньому та буде нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України (тема роботи «Логіко-філософський аналіз властивості рефлексивності у відношенні тотожності: нове трактування рефлективності») Науковий керівник Олександра Яреми – кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та культурології Роман Рошкулець.

Вітання юним любомудрам з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича! Натхнення та подальших злетів у смислотворчому ентузіазмі!

Залишити коментар

*

captcha *