logo



24
Бер
2021

Синергія освітніх програм з культурології із середовищем практиків сфери культури

Черговий приклад плідної співпраці освітніх програм з культурології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з випускниками, стейкголдерами та роботодавцями!

22 березня 2021 р. докторка філософських наук, доцентка кафедри філософії та культурології Ірина Горохолінська як лекторка взяла участь у курсах підвищення кваліфікації для керівників базових закладів культури територіальних громад області.

Пропозицію щодо участі в заході надала торішня випускниця бакалаврської освітньо-професійної програми з культурології Тетяна Антонюк, яка нині працює безпосередньо за фахом і є завідувачкою відділу формування творчих просторів та надання культурних послуг Буковинського центру культури та мистецтва.

Ірина Горохолінська в традиційному для карантинного часу дистанційному (але сутнісно живому!) режимі прочитала для слухачів курсів підвищення кваліфікації лекцію «Питання культури та культуротворчості в контексті стратегічних векторів становлення державотворення».

Актуальні аспекти функціональності культури висвітлювалася лекторкою через аналіз взаємодії маркерів тріади «Цінності. Ідеї. Ідентичності».

Залишити коментар

*

captcha *