logo



20
Бер
2018

Конкурс грантів для молодих вчених ЧНУ

Конкурс грантів для молодих вчених ЧНУ

 

Наказом ректора № 73 від 19 березня оголошено щорічний конкурс грантів Чернівецького національного університету для молодих вчених.

Організатором конкурсу є Рада молодих вчених університету.

Конкурс оголошується і проводиться з фінансуванням у 2018 році проектів-переможців. Початок виконання проектів ‑ червень 2018 року.

Сума фінансування проектів 2018 року складає 70 тис.грн., у тому числі: за 1 місце – 30 тис.грн, за 2 місце – 20 тис. грн, за 3 місце – 20 тис.грн.

До участі у конкурсі допускаються як індивідуальні, так і колективні (до 3 осіб) проекти.

Керівником проекту може бути науково-педагогічний (науковий) працівник, аспірант віком (на момент подання запиту) до 35 років, докторант або доктор наук ‑ віком до 40 років, основним місцем роботи (навчання) якого є університет.

До складу виконавців проекту можуть входити аспіранти, докторанти, наукові й науково-педагогічні працівники, та інші дослідники, вік яких на момент подання запиту не перевищує 35 років і основним місцем роботи (навчання) яких є університет.

Кожен з претендентів на здобуття гранту може бути керівником або виконавцем лише одного проекту.

Від кожної кафедри університету на конкурс може бути поданий лише один проект. Висновок кафедри про рекомендацію проекту для участі у конкурсі додається до запиту.

Запити на здобуття грантів готуються за формою, наведеною у додатку 1 до Положення про гранти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича для молодих вчених. Запит разом із висновком кафедри надсилається в електронній формі на електронну адресу Ради молодих вчених (cys@chnu.edu.ua), а також обов’язково подається у роздрукованій формі в запечатаному конверті до Науково-дослідної частини (5-й корпус, к.102-103).

Запити приймаються до 16 квітня 2018 року.

 

Наказ про оголошення конкурсу, положення про гранти та форма запиту – у додатках.

 

За додатковою інформацією щодо участі у конкурсі й оформлення запитів звертатися до членів правління Ради молодих вчених. З персональним складом правління та контактними даними можна ознайомитися за посиланням: http://cys.chnu.edu.ua/index.php?page=ua/02presidium.

З повагою,

Рада молодих вчених ЧНУ

Докладна документація конкурсу за посиланнями:

Положення про гранти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича для молодих вчених

Наказ 73 (грант для молодих вчених ЧНУ)

Додаток 1 – Запит

Залишити коментар

*

captcha *