logo



05
Лют
2024

Соціальне забезпечення

9 травня 2023 р. зі студентами 3 курсу освітньої програми «Соціальне забезпечення» відбулося заняття на базі Чернівецького обласного центру соціально-психологічної допомоги за темою «Соціальна реабілітація жертв домашнього насильства», яке передбачено програмою курсу «Соціальна реабілітація».
Під час заняття відбулася зустріч із директором центру, Хоміком Анатолієм Миколайовичем, який ознайомив студентів із основними завданнями та напрямами роботи Центру, показав умови проживання клієнтів закладу і детально розповів про ту роботу, яка проводиться із жертвами сімейного насильства.
Студенти дізналися про законодавче підґрунтя, відповідно до якого реалізується цей напрям роботи, як організована діяльність мобільних бригад, притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства, види та форми роботи, що проводиться як із жертвами насильства, так і кривдниками. Анатолій Миколайович надав статистичну інформацію щодо сімейного насильства, поділився життєвими ситуаціями з власного багатого професійного досвіду.

Залишити коментар

*

captcha *