logo



01
Лют
2024

Диплом магістра філософії – воїну, кавалеру Золотого хреста

Як відомо, у січневі дні випускникам інститутів, факультетів і спеціальностей Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича урочисто вручали дипломи. Однак не всі випускники могли бути присутні на загальних урочистостях. Випускник магістерської освітньої програми з філософії Дмитрій Зубатюк з квітня 2022 р. захищає Україну від ворога на Сході України, пішовши на фронт добровольцем. І поєднував службу з навчанням за індивідуальним графіком (адже магістранти навчаються дистанційно). Але певний період він воював на Сході і до повномасштабного вторгнення.

У ці дні воїн приїхав до рідних Чернівців у нетривалу відпустку. Тож 29 січня 2024 р. декан філологічного факультету Борис Бунчук у присутності заступника декана Олександра Поповича та кураторки академічної групи Дмитрія Ірини Григорків-Коротчук вручив філософові-воїну диплом магістра.

Серед численних заслужених нагород Дмитрія – «Золотий хрест», почесний нагрудний знак головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. А також відзнака «Ветеран війни – учасник бойових дій»; нагрудний знак «Честь і слава»; відзнака Президента України «Козацький Хрест – За бойові заслуги».

Сердечна подяка Дмитрію Зубатюку за те, що з побратимами і посестрами боронить Батьківщину, наближаючи омріяний переможний мир.

Залишити коментар

*

captcha *