logo



30
Лис
2023

Інноваційні методи навчання

В останній день осені, 30 листопада, студенти кафедри румунської та класичної філології відвідали виставу “Листи Емінеску”, де зіграв румунський актор Джордже Кустура у Чернівецькому обласному товаристві румунської культури імені Міхая Емінеску. Захід був організований Генеральним консульством Румунії у Чернівцях та був приурочений до Національного Дня Румунії. 

На заході студенти 1-4 курсів мали змогу проникнутись грою талановитого актора та відкрити для себе нове звучання поезій Міхая Емінеску. Всі присутні, затамувавши подих, уважно слухали та спостерігали за виставою. Після заходу студенти були у захваті та сповнені позитивних і теплих емоцій від такої акторської гри. 

Відвідування такої вистави поповнило скарбничку додаткових занять із курсу “Історія румунської літератури”, які сприяють розширенню світогляду студентів. Адже на початку семестру (10 жовтня) відбулась літературна екскурсія Чернівцями. Кожен проведений захід є чудовим доповненням знань, які отримали студенти під час навчального процесу.

Залишити коментар

*

captcha *