logo



17
Жов
2023

Практичне застосування знань з педагогіки

17 жовтня за сприяння голови асоціації випускників кафедри румунської та класичної філології Миколи Гавки відбувся захід під назвою “Практичне застосування знань з педагогіки”. У рамках цієї зустрічі між випускниками, які за зумісництвом є і стейкхолдерами, та зі студентами і викладачами кафедри відбулось обговорення освітньо-професійної програми “Румунська мова та література”.

Під час цієї розмови були присутні академік Александріна Чернов, яка викладала на кафедрі упродовж 35 років; методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін та міжнародної інтеграції ІППОЧО Лілія Говорнян; вчителі закладів загальної вищої освіти Олена Бота, Марія Попа, Анкуца Бику та Лариса Катана; голова асоціації випускників кафедри румунської та класичної філології Микола Гавка.

Особливу увагу приділили обговоренню питань щодо удосконалення освітньо-професійної програми “Румунська мова та література”, яка буде відображати проблеми нової української школи, а також процесу навчально-педагогічної практики. Під час зустрічі вчителі поділились досвідом у створенні навчальних програм та підручників.

Завдяки постійній співпраці зі стейкхолдерами та випускниками різних років, кафедра має можливість постійно вдосконалюватись та покращувати якість проведення навчального процесу.

Залишити коментар

*

captcha *