logo



26
Чер
2023

Відбувся випуск бакалаврів журналістики

На кафедрі журналістики відбулися захисти бакалаврських робіт за освітніми програмами ”Журналістика та кросмедійність” та “Видавнича справа та медіаредагування”. Студенти досліджували висвітлення у ЗМІ різних ракурсів російсько-української війни, писали про ВПО й біженців, досліджували жанри журналістики, цифрову айдентику, інтерактивну інфографіку – гаймдев, аналізували створення авторських ілюстрацій, фотоесе, виготовили власні документальні фільми… Кваліфікаційні роботи виконувалися як журналістські матеріали чи поліграфічні проекти, обов’язковою умовою яких була апробація на базі медіа чи видавництв. Випускників успішно справилися з завданнями, а дипломи з відзнакою отримало четверо студентів.

Частина бакалаврів уже працює в медіа, у прес-службах організацій різних напрямків діяльності, у видавництвах та рекламних агентствах, поліграфічних центрах. Є серед них журналісти, фотокореспонденти, прес-секретарі, видавці, дизайнери… Деякі вже створили власні програми на ТБ.

Позитивними моментами у підготовці фахівців є поєднання теоретичного та практичного навчання, можливість виконати роботу на виробництві – у штаті ЗМІ та видавництв.

Кафедра бажає випускникам успішної професійної реалізації!

Залишити коментар

*

captcha *