logo



12
Чер
2023

Конкурс наукових проєктів на ґрант ЧНУ для молодих вчених 2023

Шановні колеги! Протягом декількох років за ініціативи Ради молодих вчених і сприяння ректорату та науково-дослідної частини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича оголошується конкурс наукових проєктів на грант ЧНУ для молодих вчених. Основними завданнями конкурсу є отримання наукових результатів фундаментального та прикладного характеру; створення наукового доробку, який може бути використаний при підготовці запитів на фінансування досліджень і розробок; набуття навичок підготовки наукових грантових проєктів; стимулювання і підтримка наукових досліджень молодих вчених.

 

Цей рік не став винятком, тому ми раді оголосити про початок прийому запитів на участь в конкурсі наукових проєктів на грант ЧНУ для молодих вчених 2023.

Кінцевий термін подання запитів – до 1 вересня 2023 року. Конкурсні роботи подаються у роздрукованій формі в запечатаному конверті до науково-дослідної частини університету (вул. Коцюбинського, буд. 2, корп. №5, пов.1, каб. № 102-103). Електронні варіанти конкурсних робіт приймаються та реєструються головою Ради молодих вчених університету (an.hakman@chnu.edu.ua).

Детальна інформація та всі необхідні документи за посиланням: cutt.ly/zwefIcQl

Звертаємо Вашу увагу на те, що в цьому році надзвичайно актуальними є прикладні наукові розробки, спрямовані на підвищення обороноздатності та економічного розвитку нашої країни, тому запрошуємо молодих вчених нашого університету взяти активну участь в конкурсі!

Залишити коментар

*

captcha *