logo



02
Лют
2022

Зустріч зі здобувачами вищої освіти

2 лютого на філологічному факультеті відбулася зустріч проєктної групи освітньої програми “Українська мова та література” першого рівня вищої освіти за спеціальністю 014 “Середня освіта (українська мова та література)” з зацікавленими студентами 2, 3 та 4 курсів. Гарант ОП, завідувач кафедри української літератури Мальцев В.С. повідомив здобувачів вищої освіти про проєкт освітньої програми, про можливості внесення пропозицій здобувачами вищої освіти щодо змін в ОП. Студенти висловили зацікавленість у можливості такого обговорення, написання рецензій на проєкт ОП. Вже на цій зустрічі здобувачі освіти взяли активну участь в обговоренні проєкту, внесли низку побажань та пропозицій щодо вдосконалення ОП.

Зокрема, студентка 2 курсу Еліна Руссу запропонувала розглянути можливість збільшення кредитів, виділених на вибіркову дисципліну “Практикум з української мови”. Студентка 4 курсу Юлія Гулейчук внесла пропозицію додати до програми дисципліну “Аналіз поетичного тексту в ЗЗСО”, зважаючи на складність опанування учнями багатьох літературознавчих понять, з якими вона зіткнулася під час проходження ознайомлювальної практики. Студентка 3 курсу запропонувала розглянути можливість уведення освітнього компонента, який би сприяв покращенню практичних вмінь студентів щодо роботи з сучасною комп’ютерною технікою.

Робота над удосконаленням проєкту ОП “Українська мова та література” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 “Середня освіта (українська мова та література)” триває. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі в подальшому обговоренні шляхом подання усних чи письмових пропозицій на випускові кафедри, гарантові та членам проєктної групи. Електронні пропозиції можна надсилати на адресу гаранта ОП: v.maltsev@chnu.edu.ua

Залишити коментар

*

captcha *