logo



31
Жов
2022

Вічна пам’ять Герою!

30 жовтня 2022 року, при виконанні бойових завдань, загинув кандидат богословських та юридичних наук, доцент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – Сергій Васильович Місевич.
Будучи офіцером Збройних сил України, учасником російсько-української війни з 2014 року і до нині, Сергій Васильович безперестанно проявляв стійкість та мужність, хоробрість та відданість, захищаючи Україну від ворога.
Але смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Сергій Місевич – це добрі справи та світлу пам’ять. Весь професорсько-викладацький колектив університету висловлює глибоке співчуття рідним та близьким загиблого. Ніякі слова не зможуть передати біль втрати, адже їхня скорбота – безкінечна, а горе – безмірне.
Герої не вмирають. Вони живуть у наших серцях і спогадах. Доземний уклін Сергію Васильовичу та всім, хто став на захист України й віддав життя за мир, свободу, спокій. Саме завдяки таким людям ми сьогодні маємо можливість спокійно жити під блакитним небом, розмовляти рідною мовою.
Царство небесне та вічна слава Герою!

Залишити коментар

*

captcha *